2020 Güz Notlandırma Seçenekleri

Ocak 13, 2021

Değerli Öğrencilerimiz,

 

Daha önce duyurulduğu üzere Akademik Kurul toplantısında alınan karar çerçevesinde lisans ve lisansüstü öğrencilere Güz 2020 döneminde de harf notu veya “S” notu olmak üzere 2 notlandırma seçeneği sunulacaktır.

(https://registrar.ku.edu.tr/announcement/guz-2020-notlandirma-sistemi/)

 

Bu çerçevede S-Satisfactory notlandırma seçeneği ile ilerleyecek öğrenciler için izlenecek süreç aşağıdaki gibi olacaktır:

  • Derslerin harf notları (A,B+,B gibi) her zaman olduğu gibi KUSIS’e girilir ve sizlerin de görmesi amacıyla “Post” edilir.
  • S-Satisfactory notlandırma seçeneği ile ilerlemek isterseniz KUSIS üzerinden 14-27 Ocak tarihleri arasında aşağıdaki adımları izlemeniz gereklidir:

Ana Menü

Self Service

Student Center

“To Do List” alanına gidiniz  “Fall 2020 S-Grade Change Request Form” başlığına tıklayınız

S Not Değişimi talep ettiğiniz dersin/derslerin yanındaki kutucuğa/kutucuklara tıklayınız

“S Not Değişimi Talep et” butonuna tıklayınız

Açılan pencerede Tamam butonuna tıklayınız

Dersin/derslerin statüsü applied olarak gözükür.

 

İşleminizi tamamladıktan sonra talebiniz(leriniz) üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Değişiklik yaptığınız takdirde, başvuru tarihleri içinde kaydettiğiniz en son form geçerli olacaktır. Dersinizin başındaki kutucuğa tıklayıp ‘S Not Değişimi talep et’ e yeniden tıklarsanız talebinizi geri çekmiş olursunuz ve statü kısmı boş kalır.

  • Taleplerin toplanması sonrasında not değişiklikleri otomatik olarak yapılacaktır.

Süreçle ilgili Sıkça Sorulan Sayfamıza https://registrar.ku.edu.tr/duyurular/ ulaşabilirsiniz. Ek sorularınız olması durumunda registrar@ku.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

 

İyi dileklerimizle,

Kayıt ve Öğrenci İşleri Direktörlüğü