2020 Mezuniyet Duyurusu

Mayıs 23, 2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

 

2019-2020 akademik yılı bahar dönemi diploma hazırlık  çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. COVID-19’a bağlı içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle 2020 Mezuniyet Törenimizin gerçekleştirilmemesi kararı alınmıştır. Bu önemli törenin bu yıl gerçekleştirilemeyecek olması her ne kadar bizler ve sizler açısından üzücü olsa da sizlerin ve ailelerinizin sağlığı birincil önceliğimizdir.

 

Aşağıda mezuniyet çalışmaları ile ilgili önemli ayrıntıları sizlerle paylaşmak isteriz.

 

Final notlarınızın girilmesi sonrasında diplomalarınız hazırlanıp 20 Haziran 2020 tarihinden itibaren sistemde  kayıtlı olan ev adreslerinize kargo ile gönderilecektir. Kargo ile almayı tercih etmeyen öğrencilerimiz için randevu sistemi ile kampüsten teslimi konusunda çalışmalar yapmaktayız. Bu konuda daha detaylı bir mesajı ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Diploma teslimi çıkış işlemlerinin tamamlanması neticesinde gerçekleşmektedir. Bu işlemi  aşağıdaki maddeler çerçevesinde sizin adınıza Kayıt ve Öğrenci İşleri Direktörlüğü ilgili birimler ile iletişime geçerek tamamlayacaktır. Borcunuzun olduğu durumlarda bu konuda size bilgilendirme yapılacak ve tamamlandıktan sonra çıkış işlemleriniz sonlandırılacaktır.

  1. Mali İşler Direktörlüğü’nden borcunuzun olmaması
  2. Kütüphaneden borcunuzun olmaması
  3. Yapı Kredi bankası Play kartınızınID özelliğinin kapattırılması

 

En iyi dileklerimizle

Kayıt ve Öğrenci İşleri Direktörlüğü