Yapı Kredi ile Taksitli Eğitim Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen velilerimiz Koç Üniversitesi öğrenim ve yurt ödemelerini Taksitli Eğitim Sistemi(TEST) ile gerçekleştirebilirler. Yapı Kredi Taksitli Eğitim Sistemi (TEST) ile hesabınızda yeterli tutar bulunmasa bile okul ödemeleriniz sizin adınıza gerçekleştirilir .

Taksitli Eğitim Sistemi Başvuru ve Talimat Giriş Süreci:

Yapı Kredi Mobil ile:

Yapı Kredi Mobil’e giriş yapılır, Ödemeler>Eğitim Ödemeleri>Taksitli Eğitim Sistemi Başvuru ve Talimat Girişi adımından, başvuru yapılacak okul bilgisi, öğrenci TCKN’si, kredi tutarı, cep telefonu bilgisi alanları doldurulur ve başvuru yapılır.

• Başvurunun ardından başvuru izleme ekranına otomatik olarak yönlendirilmekle birlikte, ayrıca istenildiğinde Diğer İşlemler>Başvuru İzleme adımından da başvuru durumu sorgulanabilir.
  • Onaylanan başvurular için Ödemeler>Okul Ödemeleri>Taksitli Eğitim Sistemi Başvuru ve Talimat Girişi adımından “Talimat Giriş” seçilerek talimat giriş işlemi gerçekleştirilir.
  • Talimat girişi tamamlandığında, sözleşmeler ve ödeme planı müşterilerimize e-posta ile gönderilecektir.

İşlemler için öğrenci TCKN/YKN, öğrenci numarası ve ödeme planı bilgisi müşterimizde bulunmalıdır.

Taksitli Eğitim Sistemi (TEST) işlemlerini yapabilmek için IOS akıllı telefonlarda Yapı Kredi Mobil 3.7.5 veya üstü sürümü, android akıllı telefonlarda 3.7.1 veya üstü sürümü yüklü olmalıdır.

Müşteri İletişim Merkezi ile:

Yapı Kredi müşterilerimiz, okuldan aldıkları ödeme planı ile birlikte Müşteri İletişim Merkezimizi 444 0 444 arayarak Taksitli Eğitim Sistemi(TEST)  Başvuru ve Talimat Giriş işlemlerini gerçekleştirebilirler.

SMS ile:

OKUL yazıp aralarında boşluk bırakarak veli T.C. kimlik numarası, veli doğum tarihi(GG.AA.YYYY), okul sms kodu, okul ücreti ve öğrenci T.C. kimlik numarası bilgilerini 4411’e SMS gönderebilirsiniz.

Başvuru onay mesajını aldıktan sonra müşterilerimiz, Yapı Kredi Mobil, Müşteri İletişim Merkezi(444 0 444) ya da mobil onay ile işlem yapacak ise Yapı Kredi Mobil’i indirdikten sonra şubemizi arayarak işlemlerini gerçekleştirebilir.

*Eğitim ödemeleri için okul kodu :  KOCUNIEGT, yurt ödemeleri için okul kodu: KOCUNIYRT

**Okuldan alınan toplam ödeme tutarı kadar başvuru yapılmalıdır.

Yapı Kredi Web Sitesi ile:

Müşterilerimiz, yapikredi.com.tr> Ödemeler>Okul Ödemeleri> Başvur adımlarını takip ederek başvuru yapabilirler.

* Okuldan alınan toplam ödeme tutarı kadar başvuru yapılmalıdır.

Şubelerimiz ile:

Size en yakın şubemizi ziyaret ederek, Taksitli Eğitim Sistemi  Başvuru ve Talimat Giriş işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Taksitli Eğitim Sistemi Talimat Giriş işlemi için mutlaka Yapı Kredi müşterisi olunmalıdır.

Tüm şubelerimizden Yapı Kredi müşterisi olabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi olmayan velilerimiz web sitemizi ziyaret ederek Bireysel Bankacılık-> Sınırsız Bankacılık->Yapı Kredi Mobil ile Anında Yapı Kredili Olun adımları üzerinden şubeye gelmeden nasıl müşteri olabileceğine dair bilgilere ulaşabilirler.

Detaylı Bilgi www.yapikredi.com.tr de.