Sevgili Öğrencilerimiz,
Güz dönemi Dönem Sonu Ders Değerlendirmeleri 19 Aralık 2022 – 13 Ocak 2023 tarihleri arasında açık olacaktır. Ders Değerlendirme formuna KU Mobil üzerinden veya linke tıklayarak erişebilirsiniz.
Geribildirimleriniz Koç Üniversitesi’nde eğitim ve öğretim kalitesini arttırmak için önemli rol oynamakta ve Üniversitemize dersler ve eğitim metodolojisi hakkında iyileştirmeleri planlama fırsatı sunmaktadır. Bu nedenle ankete katılmanızı önemle rica ederiz.
Ders değerlendirmelerini yapabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Koç Üniversitesi mobil uygulamasını henüz indirmediyseniz, indirmek aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
iOS (iPhone/iPad-App Store):
https://apps.apple.com/us/app/ko%C3%A7-university/id1555469897
Android (Play Store):
https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.edu.ku.newmobile&hl=en&gl=US
Koç Üniversitesi’nde öğretim ve öğrenimin süregelen gelişimine katkıda bulunan düşünceli ve yapıcı yanıtlarınızı paylaşmak üzere zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
İyi dileklerimizle,
Kayıt ve Öğrenci İşleri Direktörlüğü