Audit ders, öğrencilerin ders yüklerine ilaveten, dinleyici olarak katıldıkları derstir. Audit olarak alınan dersler kredi kazandırmaz ve ders yükünden düşülmez. Tüm öğrencilerin audit ders alması mümkündür. Audit derslerden başarılı olunduğunda bu durum öğrencilerin transkriptlerinde “AU” notuyla belirtilir. Başarısız olunması durumunda hiç derse kayıt olunmamış gibi işlem yapılır.

Audit ders alabilmek için dersin saatlerinin programınıza uygun olması gerekir. Herhangi bir derse Audit olarak katılmak için dersin öğretim üyesi ile görüşmeli ve ofisimizden veya aşağıdaki link aracılığıyla alınıp doldurulacak form öğretim üyesine imzalatılmalıdır. Öğretim üyesi tarafından imzalanan form Ders Ekleme ve Çıkarma döneminde ofisimize teslim edilmelidir. Formu aşağıdaki linki kullanarak PDF formatında indirebilirsiniz.