Geçici Mezuniyet Belgesi veya Diplomasını (hazır olduğuna dair mail alındıysa) teslim almak isteyen veya çeşitli sebeplerle okulla ilişiğini kesmek isteyen öğrenciler bizzat Kayıt ve Öğrenci İşleri Direktörlüğü’ne (ELC Z18) gelerek çıkış işlemlerini tamamlamalıdırlar. Kendisi gelemeyecek öğrenciler yerine bilgisi bize daha önceden e-posta (registrar@ku.edu.tr) ile bildirilen bir kişi çıkış işlemlerini gerçekleştirebilir.

Lisans öğrencileri için çıkış işlemi öğrenci tarafından aşağıdaki adımlar izlenerek yapılır:

1. İlk olarak ofisimize gelerek çıkış işlemi formunun teslim alınması ve doldurulması
  2. Öğrenci ID kartınızın ofisimize teslimi
  3. Mali İşler Direktörlüğü’nden onay alınması
  4. Kütüphaneden onay alınması
  5. Yapı Kredi bankasından Play kartın ID özelliğinin kapattırılması
  6. Kampüs Operasyonları ve İşletme Direktörlüğü(ELC Z05)’nden onay alınması (sadece mezuniyet durumunda)

Lisansüstü öğrencileri için çıkış işlemi öğrenci tarafından aşağıdaki adımlar izlenerek yapılır:

2. Öğrenci ID kartınızın ofisimize teslimi
  3. Mali İşler Direktörlüğü’nden onay alınması